Reparatie

Installatie

Uw apparatuur wordt vakundig in onze werkplaats of bij u, op locatie, geinstalleerd.

Advies
Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze in hard en software.

Verkoop
Ook voor de aanschaf van uw nieuwe computer, printer en software kunt u bij ons terrecht.

Tarieven
U kunt bij ons tegen een acceptabele prijs terecht.

Reparaties
Wij voeren reparaties uit aan o.a. de volgende hardware:

  • Desktop pc's
  • Laptop's 
  • Tablets en Smartphones
  • Computer randapparatuur
  • Netwerkapparatuur waaronder Wifi routers ect.
  • Printers

Diagnose
Als u een reparatie bij ons aanmeld gaan wij altijd eerst voor u kijken wat de oorzaak is van uw problemen. Dit kan een probleem zijn in de hardware van uw apparaat of het kan veroorzaakt worden door een softwarematig probleem in de programmatuur. Om dit vast te kunnen stellen zal er in de meeste gevallen een onderzoek nodig zijn om te achterhalen wat de oorzaak van de problemen is. Dit onderzoek kan bij u aan huis gebeuren of u kunt het apparaat bij ons aanbieden in de werkplaats. Wij kunnen dan een prijsopgave maken zodat u een inschatting krijgt van de reparatie kosten. 

Elke computer gaat wel eens defect. Dit kan veroorzaakt worden door uw software, maar het kan ook zijn dat een onderdeel van uw computer of laptop defect is. U kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan uw computer of laptop. In mijn werkplaats kan vrijwel alles gerepareerd worden.
Vooraf spreken wij met u een maximumbedrag af voor de reparatie. Mocht tijdens het repareren blijken dat dit duurder uit gaat vallen, wij nemen altijd contact met u op voor we verder ga met de reparatie. Als uw computer of laptop niet te repareren is, of de reparatie te duur wordt, betaalt u alleen de onderzoekkosten à € 25,-.

Onderoud / opschonen systeem
Als uw computer niet meer vooruit te branden is en u er dus niet meer prettig mee kunt werken, kan een opschoonbeurt uw computer aanzienlijk versnellen. Ook kan er op uw systeem ongewenste software, op de achtergrond werken, waar u geen weet van heeft en die de snelheid van het hele systeem kan verslechteren. Als uw computer te ver vervuild of besmet is met een virus, kan het in sommige gevallen beter zijn het systeem te herinstalleren. Dit wordt dan altijd met u overlegd.

Herinstallatie systeem
Het kan zijn dat door de reparatie uw computer opnieuw geïnstalleerd dient te worden. Dit is vrijwel altijd vooraf in te schatten, tenzij het een softwarematige reparatie betreft. Ook kan een herinstallatie in sommige gevallen voor u prettiger zijn omdat u dan van alle problemen uit het verleden af bent. U begint dan weer met een schone lei.

Reiniging computer
Een computer wordt standaard kosteloos stofvrij gemaakt bij een reparatie of onderhoudsbeurt. Dit bevorderd de levensduur van uw computer.
 
Prijsindicatie reparatie
Afhankelijk van het type reparatie spreek wij bij werkplaats-reparaties altijd een richtprijs af. Mocht tijdens het repareren blijken dat de reparatie duurder gaat worden dan de afgesproken richtprijs, nemen wij altijd contact met u op. U kunt dan zelf aangeven of u de reparatie door wilt laten gaan of niet. Als u besluit de reparatie volledig te annuleren, bent u alleen de onderzoekkosten  verschuldigd. Zie tarieven pagina voor meer info.

Reparatietijd
Een gemiddelde reparatie proberen wij altijd binnen maximaal 2 dagen afgerond te hebben, zodat u snel weer verder kunt met uw systeem. Echter, in sommige gevallen is dit niet haalbaar, vanwege langere levertijd van onderdelen, of omdat het systeem grondig getest dient te worden voordat het de werkplaats verlaat.