Over ons

2017 - heden smartcb Nijmegen
Na meer dan 13 jaar actief geweest te zijn in Spanje zijn wij in de zomer van 2017 verhuisd naar Nederland. Smartcb verleent vanaf nu ICT diensten en producten in Nijmegen en omgeving. 

2004 - 2017 sm@rt computer services

sm@rt computer services is opgericht in 2004 te Alfaz del Pí (Spanje) door gebroeders Freek en Tim van Elferen. Wij werken samen met diverse partners zodat wij op alle vlakken op het gebied van reparatie en ondersteuning kunnen voorzien. We merkten dat er onder de Nederlandstaligen hier in Spanje een grote behoefte bestaat aan persoonlijke ondersteuning, advies en reparatie in uw eigen taal. Er is veel ervaring opgedaan in de ICT ondersteuning aan particulieren, bedrijven en zelfs overheidsinstellingen.

Voorstellen
Mijn naam is Freek van Elferen, eigenaar van sm@rt computer services. Ik ben in reeds vroeg in mijn jeugd voor het eerst met informatica in aanraking gekomen. Ik heb een opleiding gevolgd in elektrotechniek en later gespecialiseerd in technische informatica. Ik heb van 2001 tot 2017 in Spanje gewoond en in mei 2017 heb ik besloten om mijn activiteit in Nederland verder te gaan voortzetten.

De Week
Sinds de oprichting nu meer dan 10 jaar geleden heb ik in goede samenwerking met het Nederlandstalig weekblad "de week" in Spanje wekelijks een column in het blad "computertips van de week" geschreven. De technische ondersteuning op computergebied is vanaf de start van het blad tot in 2017 door sm@rt computer services verzorgd. De week is één jaar eerder opgericht door Barbara Martens en is het grootste Nederlandstalig weekblad in Spanje en ook nog gratis! Het blad is verkrijgbaar in de hele Costa Blanca en heeft een oplage van 10.000 tot 15.000 exemplaren per week. De week is online te lezen op www.deweek.net